Google Search console

Skrota din bil

Bildemontering i Vänersborg

Vi är en modern bildemontering i Vänersborg som sätter miljön i fokus. Vi demonterar enligt de krav som finns och ser till att alla kemikalier och gifter inte riskerar att hamna i naturen. De begagnade bildelar som håller måttet säljer vi vidare. Vi har även möjlighet till självplock på bilar inne på gården.

En bilskrot i Vänersborg  som värnar om miljön.

De flesta bilar som återvinns i Sverige demonteras till följd av krockskador, där man istället för att spendera mycket pengar på att reparera bilen, istället väljer att låta bilen skrotas.

Sjuntorps Biltjänst är en modern bilåtervinning som tar vara på de delar av skrotbilen som är värda att räddas. Dessa delar säljer vi vidare till ägare av bilar som letar efter fungerande begagnade bildelar i Trollhättan & Vänersborg. Vår bildemontering fungerar som en mellanhand där vi betalar dig pengar för bildemontering och sen kan sälja begagnade  bildelar vidare till behövande. Detta kretslopp gör gott för miljön och flera parter tjänar på utbytet vi tillhandahåller..

En modern bildemotering med lång erfarenhet

Då vi lägger stort fokus på miljön, ser vi till att varje skrotbil behandlas enligt de alla regler som gäller. 

Varje år demonteras 200.000 bilar och skulle inte dessa reglar följas hade det haft en förödande effekt på vår natur och miljö.  Det skulle ge väldigt stora skador på sikt, vilket också ger oss ett enormt ansvar.

Utvecklingen går åt rätt håll vad gäller bildemontering och bilåtervinning idag. Genom att vi tänker till på ett annat sätt idag vet vi skillnaden vi kan göra genom att anstränga oss lite mer.

Sjuntorps biltjänst ser det som att göra vår miljö en stor tjänst genom att göra det lilla extra och tar därför vårt arbete som bildemontering på stort allvar. 

Begagnade bildelar i Trollhättan & Vänersborg

Efter att vi demonterat din bil ser vi till att ta vara på alla de begagnade bildelar som är i tillräckligt bra skick för att sälja vidare. Alla begagnade bildelar vi säljer är noga kontrollerade och är gott skick.

Är du osäker på om vi har de begagnade bildelarna du behöver, eller är osäker på vad exakt din bil är i behov av, är du varmt välkommen att besöka vår bildemontering i Vänersborg, strax intill Trollhättan. Du kan också kontakta oss på telefon eller skicka oss ett mail här.

 

Är du i behov av begagnade däck så tar vi från 200 kronor för dessa. Våra billiga fälgar ligger på 50 kronor för plåt och från 200 kronor för aluminiumfälgar. Behöver du ett – eller flera däck – så kan du komma väldigt billigt undan genom att besöka oss. Vill du ha däcken balanserade så kostar det mellan 50-70 kronor.

Läs gärna mer om däck & fälgar här

Även katalysatorer är av intresse. För dessa betalar vi bra beroende på skick, modell och ålder. Värdering av din katalysator sker på plats och inte via telefon.  

Läs mer om katalysatorer genom att klicka här

Skrotbilshämtning

 

Har du inte möjlighet själv att lämna bilen hos oss? Vi erbjuder hämtning av din skrotbil inom Fyrstadsområdet, samt 8 mils radie från Vänersborg och då betalar vi 2500 kr för en komplett bil med  med originalkatalysator.  

Har du en bil utan katalysator betalar vi inget vid hämtning.   OBS! Vi hämtar EJ karosser eller bilar som saknar motor/låda.  Välkommen!

Priser vid inlämning av skrotbil 

Komplett bil med originalkatalysator 
3500:-
Komplett bil utan katalysator/universalkatalysator
1500:-

 

 

Registreringsbevis

Saknar du ditt registreringsbevis?
Eller har du tappat bort det?

Inga problem! Klicka på här och ta dig vidare till Transportstyrelsens hemsida och beställ registreringsbevis.

Vår bildemontering Trollhättan.
Vår bilåtervinning Trollhättan & Vänersborg.

Sjuntorps Biltjänst AB
Herman Kreftings gata 5
462 56 VÄNERSBORG
Klicka här för vägbeskrivning

Call Now Button